Palvelut

Kaikki palvelumme hoituvat ripeästi ja ammattitaidolla.

Ajoneuvojen maalaustyöt

Ajoneuvojen maalaustyötKäytämme laadukkaita automaaleja, emmekä tingi maalaustarvikkeiden laadussa, sillä haluamme saavuttaa sinulle kestävän ja parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Kiiltävän sileän pinnan ja autokohtaisen oikean sävyn lisäksi maalaustyössä on tärkeää tehdä myös pohjatyöt kunnolla ja me huolehdimme siitä oikeita pohjamaaleja ja pinnoitteita käyttäen.

Ajoneuvojen maalaustöiden lisäksi maalaamme myös muutakin, kuten esimerkiksi erilaisia muovisia kappaleita.

Lue lisää ajoneuvojen maalaustöistä!

Kolari- ja muut korjaukset

Korjaamossamme onnistuu kaikkien merkkien ja mallien vauriokorjaustyöt, mukaan lukien moottoripyörät ja mopoautot. Käytämme alkuperäisiä tarvike- tai purkuosia tapauksesta riippuen. Tiloihimme sekä maalauskammioon mahtuu myös isommat pakettiautot ja asuntoautot.

Käytössämme on nykyaikaiset työvälineet ja korjausmenetelmät haastavimpiinkin korikorjauksiin. Oikaisemme ja korjaamme peltivauriot, sekä alumiini- ja muoviosat. Sen lisäksi teemme myös pieniä auton huolto- ja korjaustöitä.

Tuulilasien vaihto ja muut asennustyöt

Vaihdamme autoihin tuulilasit ja myös muut lasit, sekä korjaamme kiveniskemiä. Meillä onnistuu myös sumentuneiden ajovalojen uudelleenpinnoitus.
Lisäksi palveluihimme kuuluvat vikakoodien luku, auton ilmastoinnin täyttöhuolto ja muun muassa lisävalojen ja lohkolämmittimen asennustyöt.

Toimimme kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa